Cerca avançada

Sala de Premsa

Sèries per a l'inici de la nova temporada del 2010
13/01/10

Sèries per a l'inici de la nova temporada del 2010

Per a començar el 2010, tenim les sèries següents, que esperem que us agradin. Per al ...

Inici > Notícies > I també la sèrie de BA-BA a Món Llibre!

Sala de Premsa

I també la sèrie de BA-BA a Món Llibre!

Col·lecció de BA-BA

13/04/2010

El 17 i 18 d'abril podràs gaudir dels dibuixos de la Ba-ba dins l'espai Nascuts per llegir del festival

I també la sèrie de BA-BA a Món Llibre!

 

A la propera edició de Món llibre, el 17 i 18 d’abril, dins  l’espai Nascuts per llegir, situat al mirador del CCCB, es projectaran ininterrompudament al llarg dels dos dies els dibuixos de Ba-ba, entre altres produccions audiovisuals per a infants.

 

Ba-ba és una sèrie catalana i en català de gran qualitat que educa i diverteix els més petits i que des del 2006 es pot veure de dilluns a divendres per les principals televisions locals catalanes. Coproduïda per a Benecé i l’XTVL, Ba-ba proposa un recorregut pel món dels sentits i la quotidianitat dels infants entre un i quatre anys, de la mà de la girafa Ba-ba i els seus amics, el mico Tico i l’ocell Krek.

Els productes de Ba-ba es podran adquirir a les llibreries La Central del MACBA i Laie del CCCB. La col·lecció de contes i DVD de Ba-ba crea un espai d’aprenentatge, experimentació i joc, en què descobrim el món tot jugant i a partir d’unes històries senzilles en què es destaca el valor de l’amistat.

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl