Cerca avançada

Sala de Premsa

Sèries per a l'inici de la nova temporada del 2010
13/01/10

Sèries per a l'inici de la nova temporada del 2010

Per a començar el 2010, tenim les sèries següents, que esperem que us agradin. Per al ...

Inici > Notícies > Els contes del Sr. Nil a Món Llibre!

Sala de Premsa

Els contes del Sr. Nil a Món Llibre!

SR. NIL

13/04/2010

El 17 i 18 d'abril podràs gaudir d'aquest divertit espectacle

Els contes del Sr. Nil a Món Llibre!

Després del seu pas pel Teatre Romea de Barcelona i per la gira pels teatres de Catalunya, l’espectacle Els contes del Sr. Nil, dirigit per Pep Bou i interpretat per Manel Barceló, arriba a Món llibre, on es representaran dues actuacions breus cada dia del festival (a les 12:30 i a les 13:15 a l'auditori del MACBA)  i també allà mateix es podran veure la projecció audiovisual dels contes.

Manel Barceló es  converteix en el Sr.  Nil, un home carregat de bon humor i capaç d’encisar-nos amb les  seves narracions. Explica contes de tota mena, de tot tipus, i que  captiven grans i petits. Els  contes del Sr. Nil és una coproducció de Benecé i la Xarxa  de Televisions  Locals. Pretén recuperar la narrativa oral i es va produir per al programa Què, Non? de la XTVL i ara també es comercialitza en DVD.

Les sessions a Món llibre són l’oportunitat perfecta per als nens i pares d’arreu de Catalunya que encara no han vist el Sr. Nil fent saltirons de cabreta, ni s’han quedat bocabadats quan es deixa posseir pel personatge pijo de la Rínxols d’or, ni han fet un curs avançat de japonès veient com interpreta en Momotaro, entre altres contes.

A les llibreries LA CENTRAL DEL MACBA i LA LAIE DEL CCCB de MÓN LLIBRE podreu aconseguir els DVD.

Informació general: Espectacle familiar. Recomanat als infants a partir dels 6 anys i als pares que vulguin descobrir noves maneres d’explicar contes!

 

 

 

 

    Comparteix

    Ico-twitter Ico_facebook Ico-myspace Ico-google-reader Ico_yahoo Ico_delicious Ico-netvibes Ico_latafanera Ico_digg Ico_technorati Ico_meneame Ico_wikio

© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl